Yarbay Mehmet Yaşar Gülle İlkokulu

Telefon : 0 222 3352677
WEB https://yasargulleio.meb.k12.tr
Adres : Zincirlikuyu Mah. Okuyucu Sk.No2 Tepebaşı Eskişehir
VİZYON : Akademik, sosyal, kültürel ve sportif başarıları her kesim tarafından kabul edilmiş, ilçemizde tercih edilen bir okul olmaktır.
MİSYON : Yeniliklere açık, sürekli kendini geliştiren genç öğretmen kadrosuyla, öğrenci merkezli eğitim veren, teknolojiyi kullanan, velilerin ihtiyaç duydukları her an okul idaresi ve öğretmenlerine ulaşıp rehberlik hizmetlerini alabildikleri, öğrencilerinin başarılarını ön planda tutup, kaliteden ödün vermeyen çağdaş bir eğitim kurumuyuz.
BAŞARILAR :

Saatler : 09.00-14.50
Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım : 5, 74, 38 numaralı ve Batıkent yönüne giden tüm otobüs ve dolmuşlarla ulaşım sağlanabilmektedir.
Yerleşim Yeri : Zincirlikuyu mh.Okuyucu sok No:2 tepebaşı Eskişehir
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Eskişehir Valiliğine 6900 m. Tepebaşı Kaymakamlığına 4400 m, İl MEM´ ne 7300 m. İlçe MEM´ ne 1400 m. uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :